• Баба Ванга

Наследницата на баба Ванга се появи?

От известно време много хора очакват да се появи наследничката на прочутата баба Ванга, като дори се заговори, че това е малко момиченце от Франция на име Каеде Убер.
7-годишното детенце има увредено зрение точно като българската пророчица и от 3-годишна възраст има дарба да предсказва събития, за които в повечето случаи се оказва права.

За баба Ванга има изписани стотици материали, като нейните предсказания и до ден днешен продължават да се сбъдват. Тя е помогнала на много хора и е променила живота на много хора, а именно за това, нейната наследничка се очаква с толкова голям интерес.

Руски медии дори намериха информация, според която, Ванга е предсказала, че нейната наследница ще бъде от френски произход. Разбира се, малката французойка не може да бъде генетична наследница на Ванга, тъй като родната гадателка няма биологични деца, но има осиновена дъщеря, от която има внучка. Именно това момиче се смята за истинската наследничка на баба Ванга, като нейното име е Кристина.

В момента, Кристина е на 18-години и нейни приближени твърдят, че тя наистина има паранормални способности. Всичко е започнало през 2008-а година, когато в Петрич (градът, в който Ванга е живяла) бе открит музей, в почит на врачката. Тогава и момичето получава своята дарба, като някой предполагат, че духът на Ванга се е вселил в момичето и за това тя има подобни способности.

Баба Ванга

Коя е наследничката на Баба Ванга

Кристина не иска медийни изяви и дори твърди, че не иска тази дарба, но добре разбира, че това не е по нейно желание и не може да я отхвърли. Дали обаче Кристина е новата баба Ванга или това е Каеде Убер не е ясно, но пък по света има много подобни феномени, които имат различни уникални дарби.

 

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *