• Привличане на пари

Най-смахнатите ритуали за привличане на пари!

Привличане на париВсеки има нужда от пари, но някои хора имат прекалена нужда от пари, че дори понякога се държат неадекватно. Именно такива хора измислят различни ритуали за привличане на пари, които наистина са странни. Сега ще ви запознаем с най-смахнатите ритуали за привличане на богатство.

Започваме с два лунни съвета, които ще ви накарат да онемеете!
1. Душ с пари! Кои не би искал да се къпе с пари? Сега имате тази възможност, но не бързайте да се радвате! Съберете дребните монети от вкъщи и по време на пълнолунието ги изсипете отгоре си, точно като душ.

2. По време на пълнолунието и на следващия ден трябва да поставите отвън празен и отворен портфейл, като е добре в него да попада светлина от луната. Това трябва да е портфейлът, който носите ежедневно. Втората част от ритуала се извършва в следващите три ни на новолунието. Това най-вероятно е измислено от някоя лукава свекърва. Поставяйте на прозореца си портфейла, но с пари вътре.

Продължаваме с един малко по-модерен съвет!

3. Да заредим портфейла си! Както батериите се изтощават и зарежат, така най-вероятно можем да заредим и своя портфейл от контакта. Вземете едно зарядно за телефон или лаптоп и го включете в електричеството. Краят за зареждане на устройството трябва да поставите в портфейла си.

Хората са казали, че ако мечтаеш за нещо, трябва да си го поискаш от съдбата!

4. Вълшебния банкомат! Отидете при един банкомат, ударете го леко и му кажете „Дай пари!“. Това би трябвало да е достатъчно. Може да действате малко по-астрално, като поставите ръката си, затворите очите и просто размените малко чакра с банкомата.

5. Катеричка рунтавелка! Обичате ли ядки? Кашуто сигурно ви е любимо. Името му напомня ли ви за думата cash на английски, която значи пари в брой? Вземете една ядка, разделете я на две! Трябва да ги обозначите като плюс и минус, точно като при магнитите. Поставяте едната половинка в една част от портфейла, а противоположната в друга част на портфейла. Така ще имитирате магнитно поле.

Накрая ще завършим с няколко навици, които не са никак смахнати и може би наистина ще помогнат!

Първото впечатление е много важно, особено в бизнеса, а от там идват много пари. Често представяме себе си на останалите чрез визитка. Тя трябва да е много лъскава и креативна, също така и изработена по качествен начин. В края на месеца трябва да раздадем много визитки, за да имаме финансови контакти през другия.

Отнасяйте се добре с парите! Не ги пъхайте безразборно, не ги мачкайте! Подреждайте банкнотите в портфейла си, без да ги сгъвате. Радвайте им се и не съжелявайте за притежанието им, защото ще избягат!

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *