• Извънземно

Мумия на извънземно бе открита в Германия

Странно или не, в Северна Германия бе открита мумия на извънземно. Находката е направена малко случайно, след като е открит диска от Небра, като за него се смята, че е най-старото представяне на небесния свод в света, открит до този момент. Дискът от Небра бе открит през 2001 в провинцията Саксония-Анхалт, а мумията която е открита повдига много въпроси.

Според първоначалният оглед на тялото се смята, че е смес между човек и извънземно, тъй като е с размери около 100 см, но няма никакви репродуктивни органи. За самото същество не се знае на колко години е, но за диска от Небра се предполага, че е на 3600 години, и че е използван за омилостивяване на боговете. Самият диск пък е с размери около 30 см. и тежи 2 кг, като е покрит със злато.

Това откритие е доста интересно и със сигурност мумията ще бъде проучена обстойно, но дали някой учен ще признае, че това е извънземно е доста относително. Именно в Германия, по време на Втората световна война, че дори и преди нея, са правени множество опити с хора, търсен е висш разум, иновативни материали и какво ли още не.

Нацистите са открили, но и покрили много изобретения, много тайни и загадки, които може би никога няма да бъдат разгадани. Със сигурност сте гледали научно-фантастични филми, в които са замесени нацистите и техните опити, като няма да е изненада, всичко за което се смята, че са просто митове, да се окаже истина. Ние от Articlepro.eu ще продължим да следим случая с мистериозната мумия на извънземно и ще ви известим при евентуално развитие, каквото и да е то.

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *