• Човешка ДНК

Можем ли да въздействаме на бъдещето си?

От край време много хора се опитват да предскажат бъдещето, като и в днешно време, мними врачки и недоказани гадатели се опитват да предначертаят пътя на човека. Дали това е възможно или е просто въпрос на късмет е доста спорен въпрос, но според последните проучвания, хората могат да контролират съдбата си сами.

Как става това ли? Обяснението идва от руски изследователски екип, начело с доктор Пьотър Гаряев, който е специалист по биофизика и молекулярна биология. Те са установили, че всъщност човек не може да изкове сам съдбата си, но може да контролира ДНК-о чрез думи.

Учените са стигнали до заключението, че човешкото ДНК успява да събира данни, също както и компютъра. Генетичният код на човека използва граматичните правила и синтаксиса, по начин, който е сходен до човешкият език. Това на практика доказва, че нашето ДНК може да се променя, в зависимост от думите, които използваме, чуваме или четем.

Руснаците са провели редица тестове, преди да изложат публично своята теза, но са уверени, чрез точно определени действия дори могат да променят генетичните дефекти. Те са използвали вербализация в правилната честота и в резултат на това са успели да окажат влияние върху клетъчния метаболизъм.

Тестовете на руските учени показват, че е възможно да се предаде информация от един набор ДНК на друг набор ДНК, а също така и да препрограмират клетки, без да използват хирургическа интервенция.

В своите изследвания, Пьотър Гаряев и неговият екип са успели да трансформират ембрион на жаба в ембрион на саламандър и то само като му говорят. Колкото и странно да звучи това, тестовете са доказани официално и това откритие може да изиграе изключително важна роля в човешката еволюция.

Това откритие също така доказва, защо хипнозата оказва сериозно влияние върху човешката психика и че великите гадатели използват именно този метод, за да манипулират хората.

бъдещето

Как думите променят нашето ДНК

Учените описват този сложен процес с термина „хиперкомуникация“, при който човек получава известна доза информация от страничен източник, а не на база собствените си познания. Предполага се, че най-силно влияние върху промяната на ДНК имат 3 фактора – напрежението, хиперкомуникацията и силното безпокойство.

Руснаците са на мнение, че ако хората успеят да контролират въздействието върху тяхното ДНК, то дните в които ще можем да контролираме бъдещето си изобщо не са далеч.

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *