• матраци ТЕД

Матраци ТЕД с нови продукти и ново лого

Причината, поради която не само обичаме матраци ТЕД, но и силно се възхищаваме на този бързо развиващ се български производител е, че компанията никога не се задоволява с успеха си и винаги се стреми да прогресира, да предлага нови и нови продукти и технологии, с които да радва своята аудитория. Факт е, че от матраци ТЕД, в действителност, постоянно получаваме нови предложения, с които да подобрим качеството си на сън, запознаваме се с иновации, които за първи път влизат на родния пазар за аксесоари за спалня.

В общи линии, матраци ТЕД са нещо повече от фирма за качествени и същевременно евтини матраци. Те са фирма с огромен потенциал, постоянно, а не толкова бързо развиващ се производител със завидна репутация и мисия да вървят напред и нагоре, без да спират. Доказателство за това са и новите продукти и новото лого, с които ни зарадваха в края на миналата 2016 и началото на 2017 година…

Споменаваме изрично, че матраци ТЕД са с ново лого поради една проста и логична причина: за да може вие като потребители, да се ориентирате, в последните продукти и колекции от производителя. Ако трябва да разглеждаме тази промяна от погледа на маркетингов специалист, е добре да кажем, че тя залага на идеята да се подчертае основния принцип, на базата на който от матраци ТЕД продължават да работят, а именно иновативност и високо качество на продуктите. Интерактивно и иновативно е новото лого на матраци ТЕД, няма спор, но доста по-любопитно е да надзърнем в колекцията от нови продукти на ТЕД. Ето какви и кои са те…

Новите продукти на матраци ТЕД реално са чисто нови еднолицеви матраци. Започваме с името Favourite Nova. Това  e ортопедичен и наистина удобен модел, който можете да добавите към своята сингъл лейди или ергенска квартира, но защо не и за семейното легло? Ядрото се състои от актуалната пружинна система покет, състояща се от над 400 пружинки, обвити поотделно в джобчета от нетъкан текстил. Слой мемори пяна е прошита в дамаската, за да е по-близо до тялото и да създава по-голям комфорт. Калъфът е от луксозен текстил TED Balance, специално третиран за антистатичност.

Armida са другите нови еднолицеви матраци от матраци ТЕД. При тях особеното е, че имат два подвижни и обръщащи се панела, което представлява реален шанс за три различни начини на ползване. Air Flex технологията път, комбинирана с множеството вентилационни канали по профила на пяната допринася за перфектната циркулация на въздух, както и качествената терморегулация по време на сън.

Еднолицеви матраци Adeona пристигат с леко масажиращо усещане, подобрявайки кръвообръщението. Текстилът на модела е висококачествен и подплътен с комфорта на класическия мемори пух. Така терморегулиращият материал е по-близо до кожата, без да бъдат предизвиквани изпотявания.

Последният нов продукт от матраци ТЕД е модел двулицеви матраци. Awa е матрак с ортопедична пружинна система тип бонел, както и добавени пластове пяна. Конструкцията осигурява максимална стабилност и висока степен на удобство. Типично за тези матраци е, че технологията им намалява усещането за обратен натиск и предразполага организма към пълен релакс.

Сподели статията

За Автора: Димитър Пенев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *