Лятна забава и отдих в къщите за гости на Несебър

nesebarЛятото – време за забавления, разходки, почивки, екскурзии, усмивки и създаване само на хубави спомени. Несъмнено по-голямата част от усмивките ни по снимките в големите албуми са запечатани именно по времето, когато сме прекарвали страхотните си летни почивки на море. Ако искате тази година да допълните албума с нова доза усмивки, имаме представа къде можете да осъществите този план.

Какво ще Ви предложат къщите за гости в Несебър?
Несебър. Абсолютно едно от най-добрите места за почивка у нас. А много хора биха добавили и най-красивото. И няма да сбъркат. Гледките и картините, които Несебър ще Ви разкрие, не можете да видите никъде другаде. В добавка с едни от най-гостоприемните места, където да отседнете, градчето се нарежда на челните места в класацията „Къде да почивам тази година?”. Непринудеността на града можете да почувствате и по дружелюбните къщи за гости, каквато несъмнено е къща Ажур в Несебър. В тези гостоприемни кътчета можете да се наслаждавате на всички стандартни удобства като собствен санитарен възел, климатик, телевизор. А някои от тях ще Ви предложат и повече. Интернет, който напоследък е повече необходимост, отколкото екстра, също влиза в листа с услугите, предлагани от по-добрите места. Интернет, както и други допълнения, ще намерите в къща Ажур, Несебър. А терасата, с която ще разполагате без значение дали сте избрали обикновена стая или студио, ще Ви предложи приятна обстановка за сутрешното Ви кафе.

Обаянието на Несебър
Красотата, която Несебър може да Ви предложи, се простира и далеч извън хотелската Ви стая.Тук можете да видите цялото културно наследство на града, събрано и изложено в пет музейни експозиции. Дивните картини, на които можете да станете свидетели в Стария град, не случайно привличат толкова много погледи. Всъщност целия Стар град е под закрилата на ЮНЕСКО и е обявен за част от Световното наследство. Ако обичате историята и разходките, множеството от старинни красиви църкви е прекрасна възможност да се полюбувате на тяхното великолепие.  А ако сте почитатели на животинските видове, и за Вас има местенце, където да се отбиете. „Черноморски аквариум Свети Никола” ще отвори безплатно вратите си за всички гости на къща за гости Ажур в Несебър.

Убедени сме, че Несебър вече е фаворит за тазгодишната Ви морска почивка. Обзалагаме се, че след като веднъж станете част от атмосферата на градчето, вече няма да искате да си тръгнете. Несебър ще Ви плени завинаги с очарованието си и лекия носталгичен привкус към отминалите времена.

Сподели статията

За Автора: stefcho

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *