• любим цвят

Любимият ти цвят показва що за човек си – част II

любим цвятРазберете нещо повече за себе си от цветовите си предпочитания.

Зелено: Цвят на хармония и баланс. Зеленото символизира надежда, прошка и мир. Обикновено се харесва от нежни и искрени хора. “Зелените” хора са открити, общителни и спокойни. Те са твърде скромни и търпеливи, за да се изтъкват. Околните ги уважават заради открития им характер и дипломатичност.

Синьо: Успокояващ, състрадателен и грижовен, този цвят символизира самоанализа, консерватизма и миналото. “Сините” хора са съвестни, чувствителни и упорити. Обичат да им се възхищават и има защо. Те са мъдри и интелигентни, верни и честни. Често се безпокоят излишно, което ги прави предпазливи и подозрителни във всяко едно отношение.

Синьо-зелено: Хората, избрали този цвят, обичат да налагат мнението си, но пък са атрактивни и очарователни. Според околните са изискани, стабилни, чувствителни с отличен вкус. Самите те са любезни и общителни, но често отказват помощ на околните.

Тюркоаз: “Тюркоазените” хора имат богато въображение, но и много комплекси. Пълни са с оригинални и идеи и се справят отлично в сферата на модата, рекламата и политиката.

Лавандула: Този цвят често се избира от хора, които живеят на високо ниво. Те са безупречни, красиви и елегантни. Обичат изкуството и изисканите неща в живота. Борят се за благородни каузи, но без да си цапат ръцете. Затова пък са творчески личности, остроумни и цивилизовани.

Пурпурно: Хората, които харесват този цвят, са индивидуалисти, взискателни, остроумни, чувствителни със силно желание да бъдат уникални и различни. Те са темпераментни, експанзивни и артистични. Склонни са да бъдат нестандартни, толерантни и властни.

Сиво: Цвят на повишено внимание и компромис. Феновете на този цвят са работливи и усърдни. Дават всичко от себе си за каузата. Не обичат сътресенията и изненадите. Живеят спокойно без много възходи и падения. Могат да абдикират от социалния живот и да потиснат личността си. Често имат добри бизнес възможности и са склонни да работят твърде много.
Черно: Достоен и впечатляващ, без да е ефектен, този цвят символизира потискането на светските желания и цели, вътрешните копнежи и скритите фантазии.

Кой е любимият ви цвят? Разбрахте ли нещо ново за себе си? Споделете с нас!

Първа част

Сподели статията

За Автора: Martin Kolev

Купете си клетка за хамстер и си свиркайте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *