• любимият цвят

Любимият ти цвят показва що за човек си – част I

любимият цвятЦветовите предпочитания са ключ към разбирането на характера ни. Разберете какво говори за вас любимият ви цвят.

Бяло: Символ на чистота, невинност и наивност. Ако обичате да носите бяло, означава, че сте честни и позитивни хора. Стремите се към съвършенство и невъзможни идеали. Може би се опитвате да върнете детството или младостта. Белият цвят може да символизира и желанието за простота или обикновения живот.

Червено: Цветът на силата, здравето и жизнеността. Червеният цвят е избор на агресивните, енергичните и импулсивните хора или на тези, които искат да бъдат такива. Хората, които избират този цвят, са амбициозни, неспокойни и сприхави. “Червените” хора обикновено са оптимистично настроени и не мога да понасят еднообразието. Трудно могат да бъдат обективни и често обвиняват другите за своите премеждия.

Кафяво: Хората с предпочитания към този цвят са мили и щедри. Те са дисциплинирани и организирани. Вероятно са имали трудни преживявания в миналото и това ги е направило зрели и уравновесени.

Розово: Този цвят олицетворява нежните качества на червения цвят, символизиращи любов и привързаност без страст. Жените, които предпочитат розово, са склонни да бъдат майката в една връзка. “Розовите” хора изискват обич, спокоен живот и сигурност. Склони са да бъдат очарователни и нежни, но и малко повърхностни.

Оранжево: Това е цветът на лукса и удоволствията от живота. Тези от вас, които обичат този цвят, са забавни и нежни, обичат да са сред хора и не драматизират излишно неблагополучията си. Могат да бъдат капризни и нерешителни, но като цяло се опитват да се съгласяват с околните. Оранжевото е цветът на младежта, силата, смелостта, любопитството и безпокойството.

Жълто: Цветът на щастието, мъдростта и въображението. Хората, избрали този цвят, търсят новото и различното. Те са хитри и слънчеви, добри бизнесмени с изразено чувство за хумор. “Жълтите” хора са ясни и точни мислители, които имат добро мнение за собствените си умствени способности и възвишени идеали.

Към втора част

Сподели статията

За Автора: Martin Kolev

Купете си клетка за хамстер и си свиркайте!

3 thoughts on “Любимият ти цвят показва що за човек си – част I

  1. Александра Бобадова
    16.07.2013 at 19:33

    Пише, че е част първа, следователно ще има продължение 😉

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *