• Лейди Гага

Лейди Гага прави музей, посветен на Майкъл Джексън

Лейди Гага

Лейди Гага е фенка на Майкъл Джексън

Стефани Джоан Джерманота, по-известна със сценичния си псевдоним Лейди Гага е една доста провокативна и интересна певица, която набра изключително голяма популярност в последните години. 27-годишната изпълнителка е смятана за наследничката на Мадона, като дори има повече фенове от иконата на поп-музиката.

Свикнали сме да гледаме Лейди Гага в една доста различна и скандална светлина, но певицата има и някой интересни черти, за които хората не знаят. Тя силно вярва, че всяко нейно облекло, с което излиза на сцената носи някаква символика и емоция, като поради тази причина, Лейди Гага пази всички свои костюми, които ако трябва да сме честни винаги са много чудати.

Друг интересен факт е, че Лейди Гага е голяма фенка на покойният Майкъл Джексън, като е вманиачена да купува негови вещи и да ги съхранява усърдно. Американската изпълнителка е пръснала 1.25 млн. паунда, за да се сдобие с някой от най-ценните неща на Майкъл Джексън, като притежава неговото кожено яке от легендарната песен „Thriller“, а също така и ръкавицата на тъмнокожият певец, която е с инкрустирани камъни „Svarovski“ и за нея Гага е платила цели 117 800 паунда.

Лейди Гага е решила да направи специален музей, в който да изложи всички вещи, които са били собственост на Майкъл Джексън. Все още обаче, не се знае къде ще бъде този музей, като вариантите са град Гари, намиращ се в щата Индиана, Ню Йорк или Лос Анджелис, които се намират сравнително близо до имението на Джексън – Невърленд.

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *