Конферентни зали с голям капацитет

В случай, че ви предстои бизнес семинар или обучение, то със сигурност ще ви трябва зала под наем, която да побира максимален брой хора. До скоро имахте на разположение малки салони с по 40-60 места, които обаче не могат да поберат всички желаещи да присъстват на събитието.

Появата на Essence center в София обаче промени всичко, тъй като предложи конферентни зали със 120 седящи места, озвучителна техника, Wi-fi и всичко, що е нужно за провеждането на бизнес събирания. Качествените мебели, внимателното обслужване и десетките допълнителни услуги направиха центъра ни известен в цяла България.

Работихме с популярни компании като Nestle и Danone, които останаха напълно доволни, от това което завариха при нас. Продължаваме да даваме зали под наем и дори разширихме центъра си, за да можете да сте напълно спокойни, когато ви предстои важен семинар.

Предлагаме ви да наемете конферентна зала от Essence Center, която ще осигури на вас и вашите гости една уникална атмосфера за провеждане на делови разговори, беседи, обучения, групови сеанси и други. Гарантираме ви, че ще останете доволни помещенията и техническата ни подготовка.

Освен големи зали за семинари в центъра ще откриете клубно пространство, за вашите фирмени партита и събирания, терапевтична зала, уъркшоп стаи и много други, които сме публикували в официалния ни интернет сайт, който ви каним да посетите.

Как да ни намерите

Адресът ни в мрежата е http://essence-center.com като там ви очакват снимки и допълнителна информация за предложенията. На страниците ще намерите и контакти, на които може да резервирате помещения за фирмени или социални цели. Обадете ни се и ще уточним всички детайли около наемането на зала при нас.

Намерете най-добрите конферентни зали в България тук и направете положително впечатление на вашите служители, клиенти и бизнес партньори. Не губете повече време, а ни посетете още в днешния ден. Благодарим, че пожелахте да работим заедно и наслука!

Сподели статията

За Автора: Dimitur Jordanov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *