• Изневяра

Кой изневерява повече – мъжете или жените?

Изневерява

Жените са по-склонни към изневяра

Според общоприетото мнение в последните години, изневярата е нещо неизбежно или поне много трудно устоимо. Мнението на повечето сексолози и професори, а и на нормалните хора е, че мъжете са по-склонни към изневяра и трудно отказват на сексапилните представителки от нежния пол.

Не е тайна, че има много мъже, които просто се стремят да „минат“ всичко що е възможно и бройката в тефтерчето да нараства всеки ден. Е, тази тенденция вече започва да се обръща, тъй като последното проучване доказва, че жените са по-склонни към изневяра.

Британското издание „ДейлиМейл“ е направило анализ на водещите сайтове за запознанства, като изненадващо там има доста профили на семейни, но очевидно незадоволени жени. По-възрастните дами, по-известни на Острова като „Milf“ или „Cougar“ са окупирали горещите сайтове и са склонни на експерименти, само и само да разнообразят живота си.

Трейси Кокс, който е специалист по „интимните“ въпроси на британският ежедневник разкрива, че семейните дами искат да получат това, което не получават от законните си половинки и затова пускат горещи обяви в сайтовете за запознанства.

Естествено с популяризирането на интернет, социалните мрежи и всякакви подобни виртуални способи за нови запознанства, изневярата не е никак трудна, като е нужно само дамите да добавят няколко провокативни снимки и почват да валят предложенията от всички краища на света.

Както може би повечето от вас са се убедили, жените искат да имат равни права с мъжете, а това явно важи и за изневерите, тъй като сексуалният глад на нежните ни половинки се засилва неимоверно.

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *