Как да скъсаш с него

как да скъсашРаздялата никога не е лесна. Тя може да бъде много болезнена и неприятна. За да мине по-лесно, има някои правила. Виж как да скъсаш с него, без да му разбиеш сърцето.

Не го залъгвай! – Ако искаш връзката ви да свърши, просто го направи. Няма смисъл да сте заедно в лъжа. Не го заблуждавай, че всичко е наред. Действителната раздяла ще бъде много по-трудна, ако го залъгваш. Знаем, че не е лесно, но дългото чакане няма да ти помогне.

Бъди честна с него и не му давай напразни надежди. Това ще го нарани повече – че си с него от съжаление. Той ще бъде разстроен, когато му съобщиш, но ти бъди твърда. Само не казвай неща, които ще го накарат да се почувства още по-зле.

Запази спокойствие!

Дори да си разстроена или нервна (което най-вероятно ще се случи), опитай се да запазиш спокойствие при раздялата. Това е особено важно, ако той загуби контрол. Няма смисъл да го нападаш или да се съгласяваш с всичко, което каже той. Разбира се, той ще бъде сърдит и ще се чувства предаден. Ако обаче ти запазиш спокойствие, ще избегнеш ескалиране на ситуацията. Дори да се изкушаваш да му кажеш някои истински, които си премълчавала, разбери, че няма смисъл. Забрави за хапливите коментари. Твоята цел е да приключиш с него възможно най-безболезнено и да не го превръщаш в твой враг.

Постави се на негово място!

Представи си, че той къса с теб. Как ще се чувстваш? Сега вече знаеш, че да те зарежат не е приятно. Не флиртувай с други мъже пред него, за да го подготвиш за раздялата. Бъди честна и признай как те кара да се чувстваш тази връзка. Само не се страхувай да сложиш край. Може би и той не се чувства добре с теб, но се притеснява да ти го признае…

Сподели статията

За Автора: Martin Kolev

Купете си клетка за хамстер и си свиркайте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *