• Лош късмет

Как да се отървете от лошият късмет?

Не ви върви и сте отчаяни. Късметът ви е изоставил от дълго време и разочарованията следват едно след друго? Е, няма от какво да се притеснявате, защото ще ви покажем няколко хитринки, които могат да ви избавят от мъките. Лошият късмет е нещо крайно неприятно, което води до отчаяние и депресия, но за всяка болест има и лекарство.

Първата стъпка е да не мислите негативно и всеки ден да си повтаряте „Никой няма да пробие моята защита, днес късметът ще е с мен! ”. Ако ви се случи нещо каръшко и искате да обърнете съдбата в своя ползва си кажете на глас: „Късмет, ти си винаги с мен! ”.

Преди да отидете на важна делова среща, повторете наум или на глас следните думи: „Гоня лошия късмет далече, да не го виждат очите ми и да не го срещам никога! ”

Преди важна среща потъркайте двете си длани, съединете ги така, все едно държите между тях топче. В това положение ги поднесете към устните си, духнете между дланите и прошепнете следното: ”Колкото е ярко слънцето, толкова силен да е днес късметът ми! ”

Ако ви предстои важна работа, обградете се с магическа защита. Предишната вечер по време на залез слънце отворете нов пакет със сол, вземете три щипки и ги сложете в дясната си длан.

Запалете восъчна свещ и като движите над пламъка й дясна си свита длан, кажете: „Не се страхувам от лошия късмет, разпръсквам го на пътя! ” След като повторите три пъти това, отидете на най-близкото до дома ви кръстовище и хвърлете солта пред себе си.

За да се отървете от лошия късмет, измийте лицето си със светена вода. Докато се миете, си кажете, че така се пречиствате от негативна енергия. След това не се бършете, а когато лицето и ръцете ви изсъхнат, полейте дърво с остатъците от водата.

Вземете най-старата дреха от гардероба ви, която не носите отдавна, сгънете я като плик за писмо и я зашийте с нова игла с тринадесет бода, като използвате черен конец, купен в първия четвъртък на месеца. След това остатъка от конците скрийте в тъмно място в източната част на дома си, като предварително ги увиете в парче черно кадифе.

Късмет

Бъдете късметлии

Запалете две восъчни свещи и ги закрепете в центъра на масата. След това вземете плика и след залез слънце го хвърлете в близък контейнер за боклук с дясната си ръка.

Върнете се вкъщи, без да се обръщате. След като се върнете, измийте ръцете си под течаща вода и ги подсушете на пламъка на свещите. След като свещите изгорят, съберете восъка и го хвърлете на другата сутрин на най-близкото до дома ви кръстовище. Така лошият късмет ще ви напусне.

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *