• разкодиране на телефон

Как да разкодираме телефон?

разкодиране на телефонМного често се случва да си купим телефон, който да е кодиран към определен оператор. Мобилните оператори правя това, с цел да не се изкушавате да използвате услугите на чужди оператори, или по-точно да не можете да направите това. Обикновено се случва при телефони купени на някаква промоция, или пък ако телефонът е взет от друга държава. Истината обаче е, че никой не може да ви спре да използвате своят телефон с услугите на един или друг оператор, а защо не и на няколко едновременно. Единственото, което трябва да направите е да занесете своя телефон в GSM Service Sofia или просто да го изпратите по куриер.

По-голям проблем обаче са телефоните произведени от марката Apple. Много често, хората имат нужда от разкодиране на iPhone и в момента най-вече от разкодиране на iPhone 5. Доста често телефоните пристигат заключени директно от производителя. Докато при останалите телефони е възможно да се справите сами, макар и с малки рискове, то при телефоните с марка iPhone имате нужда от професионално отключване на телефони!

Защо не можете сами да извършите отключване на iPhone? Истината е, че телефоните са много добре кодирани към точно определен оператор. Самото разкодиране на телефона става посредством различни чипове и софтуер, с които няма смисъл да се сдобивате, предвид че ще имате нужда от еднократна услуга. Освен това, процесът не е никак лесен, има много места, на които може да сбъркате и т.н. Освен това, за всеки модел на iPhone, процедурата е различна и включва различни консумативи и софтуер.

Много важен компонент от работата е да знаете кой оператор отговаря за този закодиран телефон. Отново при различните оператори има различни тънкости при отключването. Основен съвет отново остава да се обърнете към специалисти, които имат опит с това. Най-малкото, този процес за тях е рутинен и ежедневен, те могат да направят всичко много бързо и на добра цена. Ако вие тръгнете да се сдобивате с нужното оборудване и да се пробвате сами, то ще похарчите една сума пари, а и в доста от случаите няма да се справите сами. За повече информация относно разкодиране на iPhone може да се обърнете към специалистите от GSM Service Sofia. Възможните варианти за връзка са много, а както споменахме, те работят и посредством куриер, за да не е нужно да посещавате сервиза на място. Не е ли удобно?

В този сервиз може да откриете и цял набор от други услуги свързани с ремонта и поддръжката на смартфони и таблети.

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *