• Любов

Как да разберете дали ви обичат?

дали ви обичат

По какво да познаем любовта

Сигурно много жени се чудят, дали мъжът до тях ги обича истински или просто обича приятната компания и ласките в леглото. Разбира се, по-голямата част от мъжете не биха си признали, че обичат дадена жена или поне докато не се убедят, че и отсрещната страна изпитва същото. Признаците, по които можете да разберете дали човек до вас наистина ви обича са няколко, а ето и основните от тях:

Като за начало, когато определен представител на силният пол е привлечен чисто физически от вас, той ще се стреми да завърже разговор, в който да ви гледа в очите и ще се стреми да спечели вниманието ви. Мъжът ще се стреми винаги да застане фронтално срещу вас, а флирта е първото нещо, което издава интереса.

В много от случаите, мъжете се опитват да прикрият емоциите си, но очите винаги ги издават. Също така жестове като потриване по челото или по веждите от страна на мъжа издават, че той ви харесва и е готов да опита връзка с вас.

Третият признак, по който се разпознава влюбеният мъж са телефонните разговори. Ако ваш близък човек ви се обажда доста често и то почти без причина, това означава, че е влюбен във вас. Естествено има мъже, които винаги могат да си намерят основателна причина за обаждането, но те просто искат да чуят гласа ви и да разберат какво правите.

Влюбеният мъж, макар и неволно винаги ще споменава името ви, когато е в компания с други хора. Може и да не му се иска, но вече е запленен от вас, намерили сте място в сърцето и ума му и затова, той винаги ще говори за вас.

Разбира се, най-сигурният начин да разберете, че някой ви обича е да го чуете директно, но пък тук има вероятност думите да са просто думи, а не изпълнени с чувства, така че по-добре следвайте горепосочените примери и не се доверявайте на празните обещания.

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *