• Бумпа

Как да „повикате“ късмета в дома си?

Много хора не вярват в късмета и случайността, но истината е че те съществуват. Ако искате късмета да е на ваша страна, да привлечете пари в дома си и да бъдете здрави, то ви препоръчваме един фън-шуй ритуал, който може да помогне за вашето благополучие ако го следвате стриктно.

Трябва да знаете, че ритуала не трябва да се извършва докато сте изнервени, разстроени или в лошо настроение. Ритуала не трябва да се извършва и ако финансовото ви състояние в момента е лошо или имате проблеми в работата. Докато извършвате ритуала около вас не трябва да има никой, дори това да е най-близкият ви човек. Трябва да сте сами, да сте положително настроени, да сте мотивирани и да вярвате в успеха.

Също така, жените които са в цикъл не трябва да извършват ритуала и в общи линии може да се каже, че трябва всичко да ви е наред, за да имате успех и занапред. Какво ви е необходимо, за да привлечете късмета ли? Сега ще ви обясним!

Трябва да се сдобиете със специален съд, наречен „Бумпа“. Можете да го намерите в някои магазини, но ще трябва да потърсите сериозно и да се насочите към хора, които са наясно с митологията на Изтока. Самият съд съдържа земя от свещени места, зърно и 5 вида рядкосрещани и много ценни билки.

Ако се сдобиете с „Бумпа“, трябва да намерите и черен лист хартия. На него напишете най-съкровеното си желание, навийте го на руло, вържете го с червен конец и го поставете в свещения съд. Седнете пред „Бумпа“, но не кръстосвайте ръце или крака. Изчистете съзнанието си и си представете желанието като облак. След това мислене поставете този облак в „Бумпа“ и съдът ще се изпълни със силата на вашето желание.

Привличане на късмет

Намерете подобна Бумпа и „поставете“ в нея късмета си

Ако сте готови с това, поставете в съда предмети, които са важни за вас. Затворете съда и го оставете на видно място в дома си, като е важно да знаете, че желанието ви е затворено в „Бумпа“. Този ритуал може да ви донесе желаният късмет, но разбира се трябва да вярвате в тази „мисия“ и да не мислите негативно.

 

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *