Как да избираме обувки?

Понякога даже и специалистите не могат да различат качествените обувки от тези, които само привидно изглеждат така. Това обаче не означава, че не трябва да сме внимателни при покупката на ботуши, сандали и така нататък, а напротив – да забелязваме дори дребните детайли.

И така, най-добрият материал, от които може да са изработени обувките е естествена кожа. Днес обаче поради напредването на технологиите, понякога е доста трудно сами да я отличим от синтетическата кожа, като така недобросъвестните търговци често ни пробутват имитации на тази материя, която струва значително по=евтино от естествената. Един много лесен начин да различите това, тоест дали избраните от вас обувки са наистина кожени е просто да помиришете избрания от вас модел. Да, това може и да ви звучи странно, но кожата има специфичен аромат, докато имитациите имат синтетичен мирис.

При избора ви, не по-малко важни са и тенденциите, които са актуални през дадения сезон. Този сезон на мода ще бъдат и тези сандали, които са на платформа, като тя може да е скрита или видима. Те безспорно са много сладки и се съчетават перфектно, като с по-елегантния ежедневен стил, така и с по-спортните фасони на дрехите. Безспорно обаче най-горещото предложение за сезона си остават така наречените обувки трансформери . Това е доста смело дизайнерско решение, което цели да облекчи модерната жена, предлагайки и по-вече практичност, удобство и комфорт. На пръв поглед това са съвсем обикновени обувки, но както знаем външността често лъже, като тук това е в хубавия смисъл . Има например модели, при които може да се регулира височината на тока. Така например, американската компания CAMiLEON Heels лансира на пазара около 16 такива модела.

Покупката на красиви и качествени обувки от Sportmoda.bg не е толкова трудна задача. Ние ви съветваме да избирате само големите марки, тъй като при тях със сигурност винаги ще намерите само най0добрите модели, с които ще ви е удобно и комфортно, както зимата, така и през лятото.

Сподели статията

За Автора: Георги Талов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *