• хубави гърди

Как да запазим формата на гърдите си по-дълго?

формата на гърдитеВие сте от дамите, които биха искали възможно най-дълго време да запазят формата и сексапилността на своите гърди? Ако е така, препоръчваме ви да прочетете тези няколко съвета, за това как бихте могли да ги запазите.

1. Не правете грешки в избора на сутиен

Оказва се, че гърдите, както и интимната област, са едни от частите на тялото, които най-вече трябва да пазите. Ползвайки грешният номер сутиен, гърдите ви със сигурност ще загубят формата си преждевременно. Не забравяйте, че гърдите, за разлика от други части на вашето тяло, не съдържат мускулна тъкан, заради което се нуждаят от „придържане“ , за да могат дълго време да запазят своята добра форма. В съчетание с добър сутиен и подходящи упражнения, вашите гърди ще останат стегнати и забележителни за дълго време.

2. Не пиете достатъчно вода

Водата, както не веднъж сме споменавали, изиграва важна роля в ежедневието и хранителния режим. Дневният ви прием на течности (най-вече вода) трябва да е поне 2-3 литра на ден. Това е така, тъй като водата влияе положително върху еластичността на кожата и поддържа вашите гърди в отлична форма.

3. Забравяте да използвате слънцезащитния крем по време на почивка

Дори и да сте на най-прекрасното място, предвидено за плаж и дълга почивка, не забравяйте употребата на слънцезащитен крем. Освен това, през лятото е добре кремът да си прилага не само на плажа, но и в града, където сте също така незащитени от слънчевите лъчи. Честото изгаряне на кожата на гърдите, повишава рискът от преждевременно им остаряване. Затова не пропускайте кремът.

5. Постоянно качвате и сваляте теглото си

При постоянни промени в теглото, може да се появят допълнителни килограми, които да се натрупат не само по коремчето и дупето ви, но и по гърбът. Това със сигурност би изменило и прекрасните ви гърди. Трябва да знаете, че честата промяна на теглото, води до допълнителни неприятности, както и че разваля външния вид на вашето тяло. Така, че преди да започнете следващата диета, помислете дали бихте желали да загубите прекрасния си бюст.

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *