• рози

Какво да подарите на половинката си за Свети Валентин?

Все повече се доближаваме до 14-и февруари, като на тази дата някой празнуват Свети Валентин, други пък Трифон Зарезан. Факт е, че празника на влюбените е отричан от много българи, но пък има и много, които го честват подобаващо. Ако се чудите с какво да изненадате половинката си тази година, то е добре да прочетете следващите редове.

Ако сте жена и искате да направите подарък на своят приятел за Свети Валентин, то едва ли ще ви бъде много трудно. Проучване на ScienceOfRelationships.com гласи, че почти всеки втори мъж не иска нищо друго, освен малко разнообразие под завивките. В анкетата са участвали над 1000 представители на силният пол, като 20% от тях са отговорили, че харесват празника на влюбените, а цели 60% са отговорили, че за подарък искат разнообразен секс.

Списъкът с подаръците за 14-и февруари се допълва от романтична вечеря, концерт на любимата група, качествен алкохол (вино, уиски или нещо от този род) или пък някоя интересна книга. Изненадващо или не обаче, повечето мъже не се интересуват от нищо и искат просто да разнообразят половият си живот.

При дамите обаче нещата не са точно такива. Ако сте мъж и искате да изненадате приятелката си, то не си мислете, че ще се разминете с мили очички или ласки под завивките. Дамите предпочитат да бъдат глезени подобаващо, да получат някой красив букет, с атрактивна картичка с пожелание, да ги изведете на ресторант и накрая да завършите вечерта с допълнителна романтика.

свети валентин

Подарете си малко романтика

Както добре знаете, на Свети Валентин всички заведения са препълнени, всички цветари надуват цените и въобще всички търговци се опитват да извлекат максимума от празника. Така че не е лошо да планирате нещата по-отрано и да сте подготвени, когато дойде важният ден, а най-добре е да не го забравите, защото ще отнесете много негативи, които можете да не преглътнете.

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *