• осми март

Какво да подарите на половинката си за 8-и март?

Колкото и да ни е неприятно, жените не само си имат ден за празнуване, ами и целият месец март е отреден за тях. Така или иначе 8-и март вече чука на вратата и трябва да се вземете в ръце, за да зарадвате половинката си. Сигурно вече ви е казвала, че ви обича много и това и стига, че не иска скъпи подаръци или пък романтична вечеря, но това далеч не е така.

Жените обичат да ги глезят и всеки подарък се приема присърце, но разбира се, трябва да е подобаващ подарък. Едва ли си мислите, че фланелка на някой футболист би зарадвала вашата дама или пък някоя прахосмукачка или тенджера.

Със сигурност, подаръците са една много деликатна тема и ако искате да не сгафите, то трябва да сте наясно какво иска жената до вас. Това естествено не е никак лесна задача, тъй като женското мислене не може да бъде разгадано и никога не знаете какво има предвид една жена.

Най-добрият съвет, който можем да ви дадем е да се допитате до нейните най-добри приятелки или пък да разпитате самата нея, но много деликатно и небрежно. Много е важно да подберете правилният подарък и въпреки че това изглежда като мисията невъзможна, то винаги можете да се докажете.

осми март

Изтъркано, но ефикасно

Никога обаче не залагайте на дезодоранти, гримове и други женски неща, от които нямате никаква представа. По-добре й изберете някое хубаво бижу, купете й скъп и красив букет (продавачката ще ви каже какво да вземете), изведете я на романтична вечеря или пък отидете някъде на почивка.

Никога, ама никога не си помисляйте, че ще минете без подарък, тъй като това със сигурност ще ви се отрази негативно върху половият живот, а нищо чудно и да прекарате няколко седмици сами… на дивана. Доверете се на инстинкта си, но не разчитайте само на него. Проучете добре половинката си, изберете й подарък, който заслужава и който ще хареса и ще видите колко добре ще се отрази това както на вас, така и на нея.

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *