• Сън

Кажи ни как спиш и ние ще ти кажем какъв човек си

Ръка под възглавницата и лице, заровено в топлото одеало? Не, това не е твоята поза. А какво ще кажеш за изпънати крака и глава в страни? По корем? По гръб? Настрани? Сподели с нас любимата си поза, докато съзнанието ти отпътува към страната на сънищата, а ние ще ти кажем какво казва тя за теб.

Съществуват четири основни пози, които казват достатъчно за нашата персоналност, потърси своята или тази, която се доближава най-много до нея и разбери още нещичко за себе си, а ако вече го знаеш, можеш да изпратиш този малък „тест“ на приятел.

как-спиш-11.Лицето е надолу, раменете са широко отворени, а ръцете ограждат нещо като защитен кръг.

Без съмнение, вие обичате да се чувствате в безопасност, но не чия да е, а вашата собствена. Умеете да се оправяте сами с нещата, които ви тревожат и никога не се отказвате в борбата за това, което желаете. Импулсивни сте, упорити и целенасочени. Добре се ориентирате сред природата, а също така и в препълнените градове. Не ви е нужен компас за каквото и да било, по-скоро вие сте компаса. В любовта сте доста плахи и винаги очаквате повече от другия.

как-спиш-22.По гръб, ръцете са в страни от тялото.

Това е поза, която те кара да се чувстваш отворена към света и едновременно уязвима. Склонна си да се доверяваш, понякога го правиш прибързано и после съжаляваш, докато рониш сълзи на нечие рамо. Винаги сте отдадени на сто процента, както и в работата. Спящите в тази поза са предимно бизнесмени, усмихнете се, рано или късно куфарчето и вратовръзката ще са неизменна част от вашия ден. Шегуваме се, разбира се!

как-спиш-33.На една страна, с присвити колена

Умеете да поемате отговорност и винаги сте изпълнителни и отзивчиви. Отстъпчиви сте и сте готови на всичко, за човека, когото обичате. Пазете се, това може да ви изиграе лоша шега. Не обичате да се забърквате в неприятности и често обичате да поспивате до по-късно от другите. Няма нищо лошо в това да имате връзка с леглото си, но будилниците са много ревниви рано сутрин. Експерти споделят, че това е най-подходящата поза за спане. Добър избор!

как-спиш-44.Ембрионална поза

Хората, които спят в тази позиция са или са склонни да бъдат много емоционални, артистични и чувствителни. Винаги давате сърцето си на първата среща, то не е играчка, пазете го, защото ако все още не сте, то ще се уверите, че боли, когато някой го изпусне. Не ви препоръчваме тази поза, защото по време на сън, мускулите, които сте разхождали из града по светло, се нуждаят от почивка. Изпънете краката си и ги оставете да поспят с вас. Отново експерти съобщават, че жените, спящи в тази поза имат по-голяма възможност да достигат до множество оргазми. Като се замислим, защо пък да сменяте позата?

Сподели статията

За Автора: Martin Kolev

Купете си клетка за хамстер и си свиркайте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *