• красив дом

Иновативен вариант за интериора на вашия дом!

интериорПроучванията сочат, че най-малко веднъж в живота си, човек се сблъсква с ремонт на жилището си. А както знаем добре, макар и да съществуват хора, които с лекота се справят дори и с най-смелите промени, на други им настръхват косите при мисълта за ремонт.

Всеизвестен факт е, че при промяна на интериора във вашия дом, освен подмяната на мебели, изключително важно е и как ще бъдат съчетани цветовете във вашето помещение. Понякога грешката именно в дизайна, би могла да превърне дори и най-прекрасния и уютен до вчера дом, в кошмарно приключение за за вас и вашите гости, а често това струва допълнителни средства, които не всеки би могъл да си позволи.

От друга страна, често се случва така, че избирайки тапет в магазина, който на пръв поглед би стоял добре в помещението, впоследствие се оказва неподходящ и натрапчив за окото.
Тъй като ние осъзнаваме, че впечатлението което искате да направите е важно за вас и вашите гости, ви предлагаме иновативно решение, с което ремонтите ще изглеждат лесни и ще се случват на достъпни цени.

Съвременните решения за ремонт, чрез използването на фототапети, предлагат атрактивни варианти за всяка една креативна личност. Ето защо, вместо да плащате един куп пари за основен ремонт на вашето жилище, спестете си шпакловката и използвайте фототапет.
Разбира се, като визията ни за фототапет не е онзи типичен „модерен“ за времето си, от 70-те години, когато модата им тепърва навлизаше в интериорните решения. Сигурно си спомняте точно онези безвкусни, на места дори леко скучновати и кичозни тапети.

Днес бихте могли да изберете фототапети от лични снимки, графики, дори и репродукции на различни произведения на изкуството и т.н. А един пейзаж или залез във вашата спалня, биха превърнали миговете ви за почивка в прекрасно приключение.

Част от положителните качества на фототапетите е, че те са самозалепващи, както и биха могли да се използват за многократна употреба. Лепилото, от своя страна, не остава по тях, което спестява вашето чистене, а от там и загубата на ценно време. А, ако ви доскучае от тях, те се подменят лесно.

Искате да запазите спомените си от миналото лято?

Доказано е, че човек се чувства най-добре, когато е обкръжен от близките. Избирайки фототапет от снимки на любимите ви хора или пътувания, той винаги може да бъде поставен върху някоя мебел с цел да прикрие нейните несъвършенства и да изпълни ежедневието ви с позитивизъм. От друга страна ще спестите средства, свързани с подмяната им.

Прикрийте несъвършенствата по стените.

Подходящ пейзаж, поставен на стената в стаята, пък би могъл да покрие следите от дупки, както и да ви спести допълнителни разходи от замазка и най-вече да направи вашия дом още по-уютен.

Искате да спестите разходи за нови плочки във вашата баня?

Пазарът предлага иновативно решение с подходящи, влагоустойчиви фототапети, които бихте могли да използвате, както в банята ви, така и в други по-влажни помещения.

Искате да превърнете детската стая в стая на приказките?

Един поглед към тавана и вашият малчуган, ще се наслади на небето, изпълнено със звезди, дори и времето навън да не предлага тази гледка.

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *