• Романтика

Има ли място романтиката в съвременния свят?

За никой не е тайна, че живеем в един много забързан свят, в който няма много място за почивка, а какво остава за романтиката. В днешно време липсват така наречените джентълмени, които да ухажват някоя дама с хубави букети, пикници, разходки в парка или нещо от този род. В днешно време всичко стана изключително материално, жените много меркантилни, а любовта започна да се измерва в пари, скъпи бижута, автомобили и въобще подсигурен охолен живот.

Собствениците на веригата луксозни хотели „Sandals Resort“ са поръчали проучване, в което искат да разберат как мъжете възприемат романтиката и в какво се изразява тя, според тях. Изненадващо или не, 7 от 10 мъже са отговорили, че се смятат за романтични. Какво обаче е за тях романтиката?

Ще остането много изненадани, че мъжете смятат за романтично това, да помогнат на половинката си в кухнята, да измият чиниите, да изхвърлят боклука или да пуснат пералнята. Гладенето на дрехите се приема като нещо, което се прави на добра воля и не се оценява.

За романтични вечери сред природата, пикник, вана с рози и други такива неща обаче не може и да става дума, в ежедневният съвместен живот, тъй като нито мъжа, нито жената имат време за подобни глезотии.

Романтика

Отделете време за половинката си!

Все пак, собствениците на „Sandals Resort“ припомнят на мъжете, че не всичко се измерва в пари и един малък жест към нежната половинка, може да им донесе много повече позитиви, отколкото негативи.

Колкото и натоварено да е ежедневието ви, колкото и работа да имате, колкото и проблеми да са се струпали на главата ви, то никога не подценявайте романтиката и семейните вечери, защото малките неща в живота не могат да бъдат заменени от скъпи подаръци и колкото и невероятно да звучи, няколко часа романтика с вашата половинка в домашна обстановка, хубава вечеря, хубаво питие и хубав филм, ще ви помогнат да се отпуснете много повече, отколкото 1 уикенд в някой скъп курорт.

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *