• Луна

Има ли живот на Луната?

Според всички учени, на Марс и Луната няма живот, а същото важи и за останалите планети от нашата Слънчева система. Дали обаче това наистина е така или просто някой хора искат да си мислим така?

Според Ричард Хоугланд – дългогодишен служител на NASA, на чуждите планети има сериозни признаци за извънземен живот, но Американската космическа агенция умишлено крие тези факти от хората, за да няма излишни неудобни въпроси. Хоугланд е автор на книгата “Тъмна мисия: тайната история на НАСА“, където той подробно разкрива как през последните 30 години е събрал достатъчно доказателства, за съществуването на живот на Марс и Луната.

Бившият служител на NASA не еднократно е заявявал, че американците и руснаците разполагат с множество снимки на странни съоръжения, които могат да се срещнат на почти всяка планета, а това ясно говори за наличието на живот в Космоса.

Ричард Хоугланд разказва, че е виждал с очите си снимки на подобни съоръжения, които са изработени от непознат за човечеството материал, наподобяващ стъкло. През 2007-а година, дори бе организирана специална среща, на която Хоугланд и негови колеги се опитаха да убедят хората в лъжедействията на NASA, а ученият дори в момента е начело на компанията Enterprise Mission, която има за цел да следи работата на NASA и да изопачава лъжите на Космическата агенция.

Живот на Луната

Има ли живот на Луната и Марс?

Хоугланд твърди, че при мисията Аполо 17, провела се през 1972 г, екипът от изследователи е открил глава на андроид, който е като C3PO от филма „Междузвездни войни“. Дали пък създателят на „Междузвездни войни“ не е почерпил идеите си за филма именно от тази или предни мисии, не е ясно, но със сигурност някъде извън нашата планета има живот, който се пази в тайна от нас и който дори може би ни влияе по някакъв начин.

 

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *