• Извънземно

Извънземни управляват САЩ?

Бившият канадски министър на отбраната – Пол Хелиър направи сензационно интервю за руския канал Russia Today. За тези които го познават като личност, това не е голяма изненада, тъй като Хелиър винаги успява да хвърли по някоя медийна бомба, при всяко свое интервю. Този път обаче, той разкри нещо невероятно.

Първо да отговорим на въпроса кой е Пол Хелиър. Той е роден на 06.08.1923 г, като е един изключително колоритен човек, който е писател, инженер, политик и кандидат пилот. През 1963-1967 година, той е избран за министър на отбраната на Канада, като след това получава няколко мандата като независим депутат.

Пред Russia Today, Хелиър разкрива, че извънземните наистина съществуват и той ги е виждал много пъти. Той споделя, че през 1961 година, над 50 неидентифицирани летящи обекта (НЛО) са прекосили територията на НАТО, от страната на Русия. Тогава всички световни сили са били в шок и дори са се подготвили да използват скритите си оръжия. За щастие, летящите чинии са се разпръснали и не се е стигнало до нищо сериозно.

След този случаи е било образувано специално разследване, продължило 3 дълги години. Тайните служби, известни като „мъже в черно“ са открили, че 4 извънземни цивилизации са участвали в инвазията през 1961-а година. Самият Пол Хелиър пък твърди, че на Земята има около 80 извънземни вида, които посещават планетата ни от хиляди години и най-много се страхували от атомните ни оръжия.

Той споделя също така, че всяка седмица получава по 3-4 сигнала за срещи с представители на чужди планети и не се притеснява от факта, че учените отхвърлят тези теории. Бившият министър на отбраната на Канада признава, че има няколко извънземни вида, някой от които са силно разпознаваеми, но други са точно като хората и дори си обикалят спокойно из нашият свят,

Извънземни

Извънземните са сред нас

Според него има един особен вид, познат като високи бели и тук идва шокиращата новина. Двама от тези високи бели, работят за правителството на САЩ, като се намират в базата на ВВС в Индиана Спрингс, Невада и помагат на военните, като им разкриват висши технологии и идеи.

Пол Хелиър разкрива, че повечето извънземни са миролюбиви и искат да живеят сред хората, но има 2 вида, които са настроени враждебно и ненавиждат срещите с човеците. Вие как мислите, дали тези твърдения са истина?

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *