• Извънземните

Извънземни копаят тунели под София?

Темите за извънземните винаги са много интересни, много мистериозни и дори понякога налудничави. Сигурно сте се наслушали и нагледали на всякакви теории на конспирацията, но не отдавна уфологът Стамен Стаменов направи сензационно разкритие, на което няма как да не обърнем внимание.

Специалистът твърди, че в България и по-точно под София има прокопани 15 км. тунели и то не от хора, а от извънземни. Стаменов твърди, че тези тунели са прокопани преди стотици години, но и до момента са активни, като се използват от извънземните. Уфологът е на мнение, че извънземните не са настроени приятелски и използват непозната за човека техника, за да ни облъчват. Тунелите започвали от планината Витоша и стигали до София, като целта е да се прогонят българите от България.

Разбира се, извънземните използвали и хората, за да изпълнят пъкления си план, а Стамен Стаменов отбеляза и странните неща, които се случват в държавата ни, като изнасянето на природните ни ресурси. Експертът визира златото, което се крие в страната ни и което не се обработва от българска, а чуждестранна фирма и която го изнася извън България, без ние да получаваме каквото и да е от този ценен ресурс.

Стаменов засегна и въпроса за разкопките в Царичина, които бяха активни в периода 1988 – 1992 г. Този така наречен ескперимент бе проведен в пълна секретност, а целта беше откриване на „висшият разум“. Дали някой е открил нещо не е ясно, но уфологът твърди, че цялата тази история е един психоексперимент и изкопаната дупка е просто прикритие за това, което се е случило в действителност.

Стамен Стаменов

Стамен Стаменов за извънземните

Стамен Стаменов също така заяви, че тези неща в България не са изключение и подобни странни „операции“ се провеждат в цял свят, като извънземните умишлено подвеждат хората, за да си правят експерименти и да следят човешките реакции. Дали това е така или твърденията на професора граничат по-скоро с лудостта, оставяме да прецените вие.

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *