Защо да купим гардероб с плъзгащи врати

Няма значение какъв модел е гардероба ви, ако не умеете да го снабдявате с най-подходящите за вас дрехи. Производители могат да ви предложат видове за абсолютно всеки вкус, само да има с какво да го напълните. Както се казва, по-добре да не си купувате гардероб с плъзгащи врати или пък някакъв друг, ако няма да го „заредите” с хубави дрехи, които придават изящество и сексапил на фигурата ви. Точно затова, сега ще ви дадем няколко съвета, за да не бягате да се оглеждате в различните бани на заведения или домашни партита постоянно, а да сте сигурни, че изглеждате добре.

В зависимост от това, какъв тип жена сте – вашата фигура, ръст, килограми, телосложение като цяло, изберете подходящите дрехи, обувки и аксесоари, които ще подредите във вашия гардероб с плъзгащи врати

Не си взимайте обувки с връзки, тъй като те привидно скъсяват краката. Ако ви харесват, внимавайте! Високите яки, пък, скъсяват врата. Противно на очакванията по-тесните блузи с къс ръкав смаляват фигурата ви, а не ви правят по-секси. Ако изберете къс гердан, като аксесоар за вечерта, знайте че той скъсява шията. Ако искате да съберете погледите, се облечете в дреха с големи щампи. Малките изберете в случай, че не искате да бъдете забелязани.

За миньончетата се препоръчват тънките колани и вталените дрехи, като цяло. Нека дрехите бъдат от мека материя и с по-големи щампи. По-високите дами могат да си позволят широки колани и къси поли. Блузата трябва да е извън колана, а дрехите – да не бъдат прекалено тесни.

Ако сте от по-закръглените жени, задължително „подарете” на личния си гардероб с плъзгащи врати дрехи с вертикални райета. Пола със странична цепка, V-образни деколтета и избягване на подплънките за рамене, също са подходящи варианти. Ако се притеснявате от пълните си бедра, отклонете вниманието от тях с цветни и светли блузи. Хубаво е облеклото ви да бъде в един цвят. Задължително премахнете от стила си твърде широките поли.

Сподели статията

За Автора: Георги Талов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *