• Ева Лонгория

Ева Лонгория получи ново признание!

Ева Лонгория

Ева Лонгория е жена на годината според „Максим“

Изключително сексапилната Ева Лонгория наскоро бе избрана за „Жена на годината“ от авторитетното издания „Максим“. 38-годишната американка, която е родена в Корпъс Кристи, Тексас нашумя покрай участието си в култовия сериал „Отчаяни съпруги“, но актьорството не е единствената й страст.

Лонгория има верига ресторанти, а готвенето е нещо като нейно хоби. Самата тя признава, че доста често хората се подвеждат по лъскавата обвивка и не оценяват вътрешните й качествя. Тя обаче се описва като много добра домакиня, а ако се съди по готварските книги, които е издала, то навярно наистина я бива в кухнята.

Ева Лонгория не винаги е била звезда и именно затова оценява стойността на парите и славата. Наскоро тя завърши висшето си образование, като участва в много благотворителни кампании и се опитва да помага на хората в неравностойно положение.

38-годишната брюнетка изрази своята признателност към списание „Максим“, като заяви, че за нея е чест да спечели подобно признание. Лонгория се описва като „хамелеон“, тъй като в гимназията е била отличнична по математика и е била част от клуба на математиците, но също така е била и в лагера на мажоретките – 2 неща, които по принцип се изключват взаимно.

Е, дали точно Ева Лонгория е най-достойната дама за приза „Жена на годината“ не е ясно, но пък щом е избрана, значи си го е заслужила. Да й е честита наградата!

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *