• Диамантен блясък

Диамантен блясък след празниците

В новогодишната нощ дизайнерите ни съветват да блестим и да сияем в буквалния смисъл. За да осъществим нашите желания, те са направили невъзможното, влагайки своята празнична фантазия в коледната си колекция, като едновременно с това Ви предлагат наистина смели предложения, изпълнени с разкош и изящност.

Златният цвят, блясъка и пайетите винаги създават особена атмосфера към празниците, като заедно с това приковават към Вас вниманието на околните. Но това не означава, че не може да се възползваме от този разкош и след изминалите вече празници. Избирайки наистина сияйни облекла, Вие задължително ще бъдете главна тема за обсъждане и възхищение. Също така не бива да забравяте, че идва годината на Дракона, а той обича блясъка и златото. Посрещайки Ви след празниците не по-малко сияйна и бляскава, той ще стане вашия спътник за цялата следваща година, като ще Ви подари богатство и благополучие.

Златните рокли или тези, които са изпълнени с много пайети и блясък си остават вечната класика за всеки празник. Златото – винаги ефектно и красиво, а пайетите – загадъчни. Също така много красиво стоят роклите в стила на 60-те години. Разбира се, изборът Ви за облекло след празника не се ограничава само до това. Може да изберете и костюм от две части, например пола или панталон и стилна риза. Бъдете сигурни, че в подобни дрехи ще изглеждате също толкова разкошно.

Както споменахме идва годината на Дракона, а той обича скъпоценностите и колкото повече наблегнете на тях, то толкова той ще е по-щедър към Вас за настъпилата 2013 година. Позволете си да бъдете истинска принцеса поне за една вечер. Погрижете се за облеклото си и изненадайте приятелите си с нова и уникална визия след празниците. А защо не и да смените имиджа си за новата година… Но не забравяйте, че истинския блясък се крие в сияйната Ви усмивка и отлично настроение.

Сподели статията

За Автора: Martin Kolev

Купете си клетка за хамстер и си свиркайте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *