• форма

Влез във форма!

Лято е, вълни, плаж, море и все хубави работи, които можем да изреждаме с часове. Сложи шарения бански и поръчай първия коктейл, за чието име се сетиш.

Не се срамувай от тялото си, а бързо го стегни за да изглеждаш чудесно, докато морският бриз играе с косите ти.

Наясно сме с факта, че не всеки има свободно време за фитнес или гимнастика, ето защо, докато вършите работата си, спестете малко пари от билета в градския транспорт и повървете.

колоезденеВървете или карайте колело!

Ако имате възможност да стигате до работата си пеша, то вие ще направите един чудесен избор за вашето тяло. Ходенето се отървава от излишните килограми, тонизира тялото и го стяга. Не е нужно да го правите всеки ден, три или четири пъти в седмицата би било достатъчно. Ако работното ви място е отдалечено от дома ви, то използвайте колело.

ходене пешЗабравете за асансьора!
Стълбите не само ще раздвижат кръвта, а и теглото ви, намалявайки го.

раздвижванеРабота по време на работа!
Много от днешните професии не предлагат никакво физическо раздвижване, ето защо, вие трябва да го осигурите за себе си. Независимо каква е професията ви, отделяйте по няколко минути на ден, раздвижвайки крайниците си.

движениеДомакинска работа!
Измийте чиниите, прозорците, пода, пуснете прахосмукачка, полейте цветята, разходете кучето. Изморихте се, нали? Това е достатъчно, тялото ви се нуждае от движение.

танциТанцувайте!
Запишете се на танци или прекарвайте няколко часа повече в нощния клуб, отпуснете се и не забравяйте да се усмихвате. С партньор или без, разкършете се на дансинга и…отслабвайте!

Сподели статията

За Автора: Martin Kolev

Купете си клетка за хамстер и си свиркайте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *