• Виагра

Браво! Вече има и виагра за жени!

виагра за жени

Женска виагра

Виаграта е хапче, което е помогнало на милиони мъже да са уверени под завивките и да имат по-добър полов живот, но до този момент нямаше подобен „лек“ за представителките на нежния пол. Това обаче много скоро ще бъде променено, тъй като от 2015-а година, на пазара ще се появи ново хапче, което ще бъде женският вариант на виаграта.

Според създателите на това „магическо“ хапче, то ще засилва апетита на жените към секса, но ще намаля апетита им към храните, което е една много добра функция за голяма част от дамите. Тайната на женската виагра се крие в съставката мелатонин, която в повечето случаи се свързва с получаването на тен, но всъщност действа върху мозъка и увеличава желанието за секс.

Това иновативно хапче ще бъде подходящо за дами, които са изгубили желанието за секс с половинката си и за такива, които искат да се разнообразят в леглото. Хапчето трябва да се приема около 15 минути преди секс, а неговото действие е 2 часа, според създателите му.

Предполага се, че този стимулант ще бъде достъпен в края на следващата година, но разбира се първо ще бъде подложен на редица тестове, за да се установи дали не води до зависимост и дали е напълно безопасен.

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *