• Анджелина Джоли

Анджелина Джоли проговори за здравето си!

Анджелина Джоли

Анджелина Джоли не смята да умира

В последните месеци се появиха изключително много спекулации около физическото състояние на Анджелина Джоли. Както може би много от вас знаят, и двете гърди на актрисата бяха оперирани заради ракови образования, като тя дори реши да приложи тази медицинска манипулация и за яйчниците си.

Красивата холивудска звезда е носител на гена BRCA1, а носителите на този ген са склонни 87% към развитие на рак на гърдата и около 50% рак на яйчниците. Именно това подтикна съпругата на Брад Пит да се подложи на двойна мастектомия, като множество авторитетни издания почти я погребаха.

Появиха се какви ли не статии, според които здравето на Анджелина е силно влошено и едва ли не, тя е на болно легло. Да, ама не! Анджелина Джоли реши да отвърне на медийните нападения и да разкрие подробности от първо лице.

38-годишната красавица даде интервю пред австралийски медии, в което споделя, че се чувства добре и цялата тази помия, която се излива върху нея е един вид черен ПР. Не съм на смъртния си одър, чувствам се добре. Никога не съм се плашила от смъртта – тя ще трябва да почака“, заяви носителката на Оскар и специален пратеник на ООН.

Анджелина Джоли е известна със своята хуманитарна дейност, като участва в множество благотворителни кампании и дори има 6 деца. Джоли и Брад Пит, известни също така и като Бранджелина са едни от най-зорко следените звезди, а като че ли медиите им завиждат за щастливия брак. Не е тайна, че повечето холивудски двойки не изкарват дълго време заедно, но при Бранджелина нещата са коренно различни.

Джоли очевидно не смята да се предава пред каквито и да е болести, като дори вече работи върху новият си филм, в който тя ще изпълнява доста нетипична роля – тази на готвач.

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *