• Циганка

Мистериозен портрет на циганка носи уникален късмет?

Сигурно помните как преди около 3 години се появи портрет на една мистериозна и безизвестна циганка, за който се твърдеше, че носи голям късмет на всеки, който си го постави в дома. Тази новина се споделяше с вихрени темпове в мрежата, но както добре знаем – всяко чудо за 3 дни.

Е, този портрет отново се появи в мрежата, като множество потребители споделят картината на циганката и твърдят, че той наистина им носи късмет, за който дори не са подозирали. Сигурно се питате какъв е този портрет и как може да носи наистина късмет. Естествено на този въпрос никой не може да даде отговор, но пък можем да ви разкажем как е започнала цялата история.

Историята на картината с циганката започва преди около 120 години, когато италианец на име Луиджи Карбоне напуска дома си след поредният семеен скандал. Младият Луиджи обикалял безцелно улиците и не искал да се прибира у дома, докато случайно не минал покрай пазара, където е бил шокиран от портрета на мистериозна жена. Картината така се е взирала в италианеца, че сякаш го е пронизала с поглед и той естествено попитал художника коя е тази жена. Изненадващо или не, художникът отговорил, че не знае името на жената, но тя била циганка, която е видял само веднъж.

Луиджи купил картината и решил да я подари на съпругата си, като това било и повод да се прибере у дома. Не след дълго, животът на семейство Карбоне се преобръща, но в положителен аспект. Скандалите били просто мираж, семейството забогатяло, а жената на Луиджи, която според докторите била безплодна е родила 2 здрави и красиви близначета.

След няколко години, двойката трябвало да направи ремонт на къщата и оставили картината в необитаваната плевня. Само след седмица обаче, животът им отново се преобърнал, но в негативен план. Двамата започнали да се карат, ударила ги финансова криза, болести и Луиджи веднага се усетил, че липсващото звено е картината на циганката.

Циганка

Тази циганка носи късмет?

След като я върнал в дома си, всичко отново тръгнало по мед и масло, а италианеца е направил копие на картината, което дал на децата си.

До ден днешен тази картина се предава в семейство Карбоне, които продължават да бъдат спохождани от неистов късмет. В интернет, също има хиляди твърдения, че картината наистина носи огромен късмет, но до момента никой не знае коя е циганката с пронизващият поглед. Ако не вярвате в подобни неща, то никой не може да ви упрекне, но пък нищо не ви пречи да принтирате портрета или просто да го сложите на декстопа на компютъра си и да се убедите дали наистина носи късмет.

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

4 thoughts on “Мистериозен портрет на циганка носи уникален късмет?

  1. анонимен
    27.12.2014 at 10:00

    тъпотия една картина да носи късмет това е нещо окултно и магическо сигурно е някъква клопка и капан на злите сили

  2. river
    16.12.2014 at 14:05

    Лятото по случайност попаднах на портрета и тогава заминах за Англия. Не мога да кажа, че тук е лесно или нещо от сорта, но за известен период от време наистина адски ми провървя и ноември я помолих за помощ за пари и не получих цялата сума, която ми трябваше, но получих бонус от шефката си и ми върнаха пари от едно място и си свърших работата перфектно, сега пак съм я помолила за помощ и ще видим дали ще се получи, но искрено се надявам да стане.

  3. Реалист
    16.02.2014 at 15:45

    Тази циганка май наистина носи късмет. Сложих си я на декстопа и от няколко дена ми върви 🙂 пробвайте и вие

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *